Segueix-nos a les xarxes socials:

Flotats, Pou i Manrique, plats forts del nou Toc del Kursaal

Els abonaments es posaran a la venda el proper dia 12 de desembre i les entrades per separat, el 15

Flotats, Pou i Manrique, plats forts del nou Toc del KursaalImatge promocional

La Sala Gran del teatre Kursaal de Manresa acollirà aquesta temporada un nou abonament del Toc de Teatre marcat per obres amb repartiments de luxe i alguns dels intèrprets clau de l'escena catalana actual.

Obrirà el Toc el 23 i 24 de desembre la comèdia ´Marits i mullers´ d´Àlex Rigola en la seva adaptació de l´obra de Woody Allen; també hi haurà l´espectacle ´Una giornata particolare´, que aribarà a la capital del Bages els dies 27 i 28 de febrer amb Pablo Derqui i Clara Segura. Els dies 2 i 3 dabril serà el torn del muntatge ´Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano´, encapçalat per Josep Maria Pou. Un dels retorns més sonats serà el de Josep Maria Flotats, que durà al Kursaal el seu nou muntatge, ´Ser-ho o no´, els dies 7 i 8 de maig. El darrer plat fort serà els dies 28 i 29 de maig amb ´Don Joan´, una nova adaptació del clàssic de Molière dirigida per David Selvas i intepretada per Julio Manrique.

Els abonaments es posaran a la venda el dissabte 12 de desembre a partir de les 10 del matí, i les entrades soles dels espectacles del Toc, el dimarts 15 de desembre a les 6 de la tarda a les taquilles i a la pàgina web del Kursaal. El preu dels abonament serà de 95€. Cada obra per separat tindrà un preu de 25€, excepte ´Sócrates´ i ´Don Joan´, que costaran 28€.

Prem per veure més contingut per a tu