Segueix-nos a les xarxes socials:

"Otello" obre l'any operístic a Manresa amb les entrades pràcticament exhaurides

Enrique Ferrer, Maribel Ortega i Toni Marsol interpreten els principals rols del títol de Verdi que produeixen els Amics de l'Òpera de Sabadell

"Otello" obre l'any operístic a Manresa amb les entrades pràcticament exhauridesfotografia promocional

L'òpera arriba per primer cop aquest any al Kursaal amb la posada en escena, avui al vespre, de l'Otello de Verdi, amb Enrique Ferrer, Maribel Ortega i Toni Marsol en els rols protagonistes. La producció, com la resta de funcions del gènere que tenen lloc a l'equipament manresà, és a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell i ahir ja només quedaven unes quantes entrades a la venda.

Otello està basada en l'obra de Shakespeare. La versió operística signada per Verdi, amb llibret d'Arrigo Boito, es va estrenar el dia 5 de febrer del 1887 al Teatre Scala de Milà. La funció es va saldar amb un gran èxit i va ratificar la genialitat del compositor italià, que aleshores tenia 73 anys.

El muntatge de l'entitat vallesana té la direcció escènica de Carles Ortiz, i Daniel Gil de Tejada portarà la batuta de l'orquestra i el cor. La producció es va estrenar a mitjan febrer a Sabadell, i ja ha passat fins ara per Reus, Sant Cugat i Girona abans d'aterrar a Manresa. El tenor Enrique Ferrer cantarà el paper d'Otello, amb la soprano Maribel Ortega fent de Desdèmona i el baríton Toni Marsol com a Iago, en els que són els tres principals protagonistes d'aquesta peça.

Prem per veure més contingut per a tu