Segueix-nos a les xarxes socials:

El periodista de Regió7 Jordi Agut prendrà part en el festival literari Tiana Negra

El periodista de Regió7 Jordi Agut prendrà part en el festival literari Tiana Negra

El gènere negre viu un bon moment a Catalunya gràcies a autors consagrats i d'altres d'emergents que, amb la col·laboració d'algunes editorials, estan aconseguint fer-se un lloc en les preferències del públic. Una altra de les potes que suporten el pes de la literatura policíaca i de gènere al país són els festivals, com el Tiana Negre que se celebrarà per cinquè any a la localitat del Maresme, del 20 al 22 de gener.

El periodista de Regió7 Jordi Agut participarà en el certamen com a contertuli de la taula rodona El ball negre dels debutants, el dissabte 21 de gener a les 10 h. Autor de la novel·la L'últim defensa, en la qual explora el món de la cor-rupció i les apostes il·legals en el món del futbol, i que forma part d'una trilogia amb les màfies de l'esport com a motiu argumental, Agut, redactor d'Esports d'aquest diari, compartirà taula amb els escriptors David Marín, Elena Tor-res, Pop Negre i Raquel Gámez.

Els dos primers dies es realitzaran diverses activitats obertes al públic, amb nombrosos autors i editors, principalment a la Sala Albèniz del Casal de Tiana, i el diumenge dia 22 es durà a terme una ruta negra per Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu