Segueix-nos a les xarxes socials:

La comèdia 'Sota teràpia' i el concert d'El Consorcio, aquesta festa Major al Kursaal

Com és habitual el dijous de festa major, també es podrà veure al Kursaal la 7a edició de la Gala de Circ

La comèdia 'Sota teràpia' i el concert d'El Consorcio, aquesta festa Major al KursaalKursaal

Demà, divendres 21 d´abril a les 18h, es posen a la venda a taquilles i per internet (www.kursaal.cat) les entrades per als espectacles de la Festa Major de Manresa d´enguany programats pel Galliner dins de la programació del Kursaal. Per una banda, obrirà la setmana d´activitats la 7a Gala de Circ, el dijous 24 d´agost a les 21h, organitzada com és habitual per LaCrica, tot un clàssic, i amb més de mitja dotzena d´artistes i companyies de circ.

Per altra banda, la Sala Gran acollirà en dues sessions el dissabte i diumenge, 26 i 27 d´agost (21h i 18h), la comèdia revelació de la temporada ´Sota teràpia´, dirigida per Daniel Veronese i protagonitzada per Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas. I el dilluns, 28 d´agost a les 18h, el Kursaal acollirà el concert ´De Mocedades a El Consorcio - Las canciones de tu vida´ a càrrec de la formació El Consorcio, integrada pels germans Amaya, Estíbaliz i Iñaki Uranga juntament amb Carlos Zubiaga. La popular formació, que va representar a Espanya al concurs d´Eurovisió el 1973 amb ´Éres Tu´ quan encara era Mocedades, oferirà un repàs dels seus clàssics com ´Tómame o déjame´, ´El vendedor´, ´Secretaria´, ´Desde que tú te has ido´, ´Amor de hombre´ o ´Dónde estás corazón´ entre d´altres.

Les entrades per veure la 7a Gala de Circ valen 10 euros. Les entrades per la comèida ´Sota teràpia´ tenen un preu de 25€ (20€ amb Carnet Galliner, Majors de 65 anys i Menors de 25 anys) i les del concert d´El Consorcio tenen un preu únic de 28€. Les entrades es poden comprar a taquilles per internet a www.kursaal.cat, a partir de demà divendres a les 18h.

Prem per veure més contingut per a tu