Segueix-nos a les xarxes socials:

L'obra «El metge de Lampedusa» porta a Manresa el retrat de la barbàrie dels refugiats viscut per un metge

L'actor Xicu Masó encarna Pietro Bartolo, un paper que li va fer guanyar el premi al millor actor en la recent edició dels Premis de la Crítica

L'obra «El metge de Lampedusa» porta a Manresa el retrat de la barbàrie dels refugiats viscut per un metgeIMATGE PROMOCIONAL

La programació teatral continua aquest dissabte al Teatre Conservatori de Manresa amb la representació d´´El metge de lampedusa´, una adaptació del llibre ´Lacrime di sale´ de Pietro Bartolo, que fa trenta anys que és metge a Lampedusa i relata una vida dedicada a l'atenció als exiliats que, des de les costes africanes, naveguen fins a l'illa.

L´actor Xicu Masó es posa a la pell d´aquest metge i, amb la complicitat de Miquel Gorriz, ens l'ofereix en primera persona per fer-nos entendre la urgència de la catàstrofe amb un espectacle basat en fets tristament reals. El paper del doctor Bartolo va representar per a Xicu Masó el premi al millor actor en la darrera edició dels Premis de la Crítica.

Les entrades per veure ´El metge de Lampedusa´ tenen un preu de 18€ (15 euros majors de 65 anys; i 6 euros per als menors de 25 anys i amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Xerrada postfunció

Al final de la funció hi haurà un col·loqui amb l´actor Xicu Masó i la participació d'algunes ONGS que treballen amb el refugiats a Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu