Segueix-nos a les xarxes socials:

El Casal Cultural munta una jornada de portes obertes per trobar petits balladors

El Casal Cultural de Dansaires Manresans munta divendres una jornada de portes obertes al seu local social per tal de fomentar l'entrada de nois i noies a l'entitat, que es dedica a la pràctica dels balls i les danses tradicionals. La iniciativa, que tindrà lloc al Casal de les Escodines, està adreçada als infants d'entre 3 i 10 anys, i per participar-hi cal apuntar-se prèviament a través del correu electrònic casalcultural1947@hotmail.com o bé el telèfon 693 69 07 57.

La trobada començarà a les 6 de la tarda i s'allargarà durant tres hores. Els responsables del Casal convidaran els nens i les nenes a ballar i a jugar, i comptaran amb la col·laboració del grup de Tabalons de Xàldiga i de la Tremenda. A més a més, hi haurà coca i xocolata per berenar.

El Casal Cultural de Dansaires Manresans és un dels quatre esbarts de Manresa, i organitza cada any per la Festa Major una trobada de ball tradicional -anomenada l'Oreneta d'Or- que porta a la ciutat colles d'arreu de la península. Amb la jornada de portes obertes vol donar-se a conèixer als infants i aconseguir així nous ballarins.

Prem per veure més contingut per a tu