Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival «El més petit de tots» torna a Igualada amb dos espectacles al Teatre de l'Aurora

El Teatre de l'Aurora d'Igualada serà un cop més una de les seus del festival El més petits de tots, que proposa un seguit d'espectacles per als infants de 0 a 5 anys. Els dos muntatges que es podran veure aquest cap de setmana a la capital anoienca són Tre ben, dissabte a les 17.30 h , i Hits, el diumenge a les 12 i a les 17.30 h.

El certamen compleix enguany la 14a edició, amb els teatres LaSala i L'Estruch de Sabadell com a epicentre. A més de la localitat vallesana i d'Igualada, també són escenari del festival Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Tarragona, Granollers i Viladecans.

L'espectacle Tre Ben (Tres cames), de la companyia danesa Aaaben Dans, s'apropa als nens i les nenes de 2 a 5 anys amb un muntatge de 45 minuts que, a través del llenguatge de la dansa, fa un itinerari emotiu i humorístic per les diferents etapes de la vida.

Per la seva part, Hits és una proposta de Pistatxo Produccions de la qual l'Aurora n'acollirà dues funcions aquest diumenge. Pensada per a nadons de 0 a 3 anys i amb una durada de 35 minuts, usa la música per apropar als menuts el concepte de hit, aquells temes que recordes per a tota la vida. Per això, s'escoltarà Mozart, Winehouse i U2, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu