Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Manresa impulsa un itinerari pels murals del Centre Històric

S'han programat dues visites, la primera aquest diumenge i la segona el dia 2 de desembre

L'Ajuntament de Manresa impulsa un itinerari pels murals del Centre HistòricAJM

L'Ajuntament i la Fundació Turisme i Fires de Manresa ha organitzat per a diumenge que ve, 25 de novembre i per al 2 de desembre, "Arts als murs de Manresa", un itinerari cultural i artístic pels carrers del Centre Històric

Durant el recorregut, que té l'objectiu de promoure l'art urbà i l'apropiació social de l'espai públic com a escenari d'expressions artístiques en una pinacoteca a l'aire lliure,es comentaran una bona part dels murals, tant d'artistes locals com d'internacionals, que es poden trobar en aquest sector. La ruta tindrà com a punt de sortida l'Espai Manresa 1522 (al teatre Conservatori), a les 11 del matí. Al llarg del recorregut, els participants tindran l'oportunitat de trobar-se amb algun dels artistes que han treballat en aquestes intervencions per parlar de l'obra i del procés de treball.

Aprofitant l'any de la capitalitat cultural, el consistori ha fet pases per difondre aquestes formes d'expressió artístiques amb l'objectiu de posar en valor l'art i la cultura com a factors de transformació urbana, canvi i integració social.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa i el Cercle Artístic de Manresa van impulsar el 2013 el projecte "Murs Plàstics", una iniciativa cultural i artística que s'emmarcava dins el programa municipal "Vida al Centre Històric" i que tenia l'objectiu d'embellir la imatge dels carrers del Centre Històric de la ciutat. Ara aquesta iniciativa continua i s'amplia a través d'aquest itinerari. Aquest any, amb motiu de la Manresa Capital de la Cultura Catalana, s'ha impulsat aquesta línia de treball amb el Festival MUR.

Prem per veure més contingut per a tu