Segueix-nos a les xarxes socials:

La sala petita del Kursaal acollirà una segona funció de la premiada «A.K.A»

L'obra va guanyar aquest dilluns, 26 de novembre, quatre guardons dels Premis Butaca de Teatre

La sala petita del Kursaal acollirà una segona funció de la premiada «A.K.A»Kursaal Manresa

Finalment seran dues les funcions del muntatge «A.K.A. - Also know as» que es podran veure divendres vinent a la Sala Petita del Kursaal. El ritme de venda d'entrades per a la funció programada per divendres dia 7 de desembre a les 21h es van disparar després que l'obra fos premiada amb 4 guardons dilluns passat a la gala dels Premi Butaca de Teatre (Millor Actor Protagonista, Millor Direcció, Petit Format i Millor Text). A hores d'ara aquesta funció està exhaurida; i per això s'ha programat una nova sessió de l'espectacle, el mateix divendres dia 7 de desembre a les 18h.

Un adolescent, una història d'amor entre dos joves i la denúncia del racisme són temes que conflueixen en aquesta obra de teatre compromesa i punyent de Daniel J. Meyer, produïda per la Sala Flyhard. A «A.K.A.- Also know as», coneixerem el Carles, un jove adoptat (que encarna l'actor Albert Salazar). Les coses li van bé, la vida li somriu, està enamorat... fins que tot es torça i la foscor entra a la seva vida. El Carles viurà un calvari que viurem també com a espectadors, com a còmplices, com a jutges. Els espectadors, en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

Les entrades per aquest espectacle tenen un preu de 15 euros (10 majors de 65 anys, i 6€ menors de 25 anys i amb Carnet Galliner,) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet www.kursaal.cat.

Prem per veure més contingut per a tu