Segueix-nos a les xarxes socials:

«En Ralph destrueix internet»: aventures en xarxa

Internet i els seus vicis i elements imprevisibles són l'eix d'aquesta impagable seqüela d'«En Ralph, el destructor»

«En Ralph destrueix internet»: aventures en xarxaIMATGE PROMOCIONAL

En Ralph, el destructor és una de les grans pel·lícules animades dels darrers anys gràcies a la seva mirada entre corrosiva i nostàlgica al món dels videojocs, però també per la seva capacitat per construir personatges creïbles i emotius. Aconseguia, a més, interpel·lar diferents generacions d'espectadors, en gran mesura per un irresistible sentit de l'humor. Ara ens arriba la seva seqüela, que porta el protagonista pels vicis i paradoxes d'Internet.

Semblava que els seus respectius universos viurien en harmonia per sempre més, però quan Sugar Rush veu perillar la seva estabilitat Ralph i Vanellope hauran de tornar a formar equip per endinsar-se a la xarxa i trobar la peça que els permetrà salvar-la. Per descomptat, el viatge estarà ple de perills, sobretot perquè els protagonistes, habitants de mons virtuals molt senzills, descobreixen que la xarxa és plena d'elements imprevisibles i fins i tot absurds.

Si a la primera entrega la cosa anava de furgar en el que no veiem dels videojocs (aquesta assumpció que sempre hi ha un dolent a batre, independentment dels matisos), aquí del que es tracta és de riure's dels trets característics de la xarxa, això tan ple d'emojis i símbols estranys que hem acabat adoptant com a propis.

Dirigida per Rich Moore i Phil Johnston, En Ralph destrueix Internet torna a tenir les veus de John C. Reilly i Sarah Silverman per als protagonistes de la funció, mentre que entre els fitxatges destaquen Gal Gadot, Taraji P. Henson i Alfred Molina. La banda sonora es deu de nou al talent de Henry Jackman, que en el primer lliurament firmava un dels millors treballs de la seva interessantíssima trajectòria.

Prem per veure més contingut per a tu