Segueix-nos a les xarxes socials:

Navarcles posa a la venda les entrades del concert que el projecte Vozes farà el dia 19

L'orquestra del projecte Vozes, que va obtenir el darrer Premi Casaldàliga del Festival Internacional de Cinema Social de Catalu-nya-Clam, oferirà dissabte (19 h) de la setmana que ve un concert al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles. Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir, per un preu de 10 euros, a la web http://navarcles.fila12.cat. Els alumnes de l'Escola de Música de Navarcles les poden comprar per 5 euros a la taquilla del teatre, cada dia de 5 a 7 de la tarda.

Vozes és un projecte d'integració social a través de la cultura que dona a prop de mig miler d'infants i adolescents sense recursos econòmics l'ocasió d'aprendre i practicar la música, amb un ensenyament rigorós i de qualitat. Nascuda el 2015, la iniciativa s'ha establert a Madrid i, sobretot, a Barcelona, on treballa amb joves de Nou Barris, Besòs i Sant Andreu.

En el concert que tindrà lloc a la localitat bagenca el proper dissabte, organitzat per La Creueta Centre Cultural amb la col·laboració del Clam, hi prendran part una norantena de nois i noies de diferents edats. Tota la recaptació que s'aconsegueixi serà per a l'entitat.

Prem per veure més contingut per a tu