Segueix-nos a les xarxes socials:

L'espectacle «Impro horror show» obrirà la programació de Platea Jove

El xou d'improvització substituirà «La rebel·lió» de la Companyia Jove Teatre Regina

L'espectacle «Impro horror show» obrirà la programació de Platea JoveImatge Promocional

L'espectacle amb el qual s'obrirà la nova temporada del cicle Platea Jove serà finalment "Impro horror show" de lacompanyia Planeta Impro, i ho farà el pròxim divendres 15 de febrer a les 21h al teatre Conservatori de Manresa. Substituirà doncs a la Companyia Jove Teatre Regina, que havia de representar aquest mateix dia el musical "La rebel·lió" i que finalment ha suspès per motius de producció.

"Impro Horror Show" parteix de la premissa de mostrar la cara més còmica de la por. Per fer-ho, els actors transformen les frases del públic en escenes improvisades, intrigants i aterradorament divertides. La dinàmica dels espectacles de Planeta Impro consisteix en què a l'inici de la funció es convida al públic a escriure una frase en una targeta. Aquests suggeriments, extrets a l'atzar, es convertiran en els títols de les improvisacions que crearan en directe els actors de la companyia i que hauran d'adaptar a les diferents categories d'improvisació.

D'aquesta manera l'espectador podrà superar les seves fòbies més comunes, ja siguin fantasmes, assassins o morts vivents, en diferents escenaris com un museu de cera, el campament d'estiu, una casa encantada o fins i tot un cementiri. Així és una de les sessions d'aquest espectacle d'improvització:

Prem per veure més contingut per a tu