Segueix-nos a les xarxes socials:

L'espectacle «Tenors» donarà inici al Cicle per a Gent Gran del Kursaal

Es tracta d'un concert amb molt d'humor de la mà de tres tenors que interpretaran algunes de les àries més conegudes de la història de l'òpera

L'espectacle «Tenors» donarà inici al Cicle per a Gent Gran del KursaalImatge promocional

Aquest dimecres, 6 de febrer a les 18h, la Sala Gran del Kursaal acollirà "Tenors" de la Companyia Illuminati, la primera obra del Cicle per a Gent Gran, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". Es tracta d'un espectacle fresc i divertit protagonitzat per tres tenors que han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d'avui i de sempre. "Tenors" permetrà a l'espectador viure les dificultats de ser un cantant tenor però sempre amb l'humor per davant.

El cicle de Gent Gran continuarà el 20 de març amb "Cançons, cuplets i sardanes", un repertori interpretat per la mezzo-soprano manresana Marta Valero i la Cobla Ciutat de Girona; i es tancarà el 24 d'abril amb "Remena nena", un concert dedicat a "la Revista" del Paral·lel, amb Arnau Tordera, Jordi Domènech i l'Orquestra Terrassa48.

Prem per veure més contingut per a tu