Segueix-nos a les xarxes socials:

Fins al 31 de març es poden enviar propostes per participar al nou Festival Test

Test, el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic, ha obert el termini per enviar propostes, que finalitzarà el proper diumenge 31 de marc?. El Test està obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges...), de curta durada (màxim 22 minuts), per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, cosa que augmenta l'experiència dels espectadors i la intensitat de l'espectacle. El Festival Test està format per un cap de setmana inaugural a Avinyó, els dies 5 i 6 de juliol. A partir d'aquí i durant els caps de setmana de setembre, octubre i novembre, es repartiran les propostes pels 11 nuclis de la Xarxa TE.

Hi ha dues modalitats de presentació: mitjanc?ant un intercanvi amb tres passis al Test d'Avinyó a canvi d'una setmana de residència de creació a la Residència d'artistes Cal Gras (per al desenvolupament de nous projectes de la companyia); o mitjançant remuneració amb tres passis al Test d'Avinyó amb una remuneració de 300 euros + IVA (per a tres passis). En ambdues modalitats si el projecte és seleccionat pels altres pobles de la xarxa es proposa un caixet de 300 euros + IVA (per a tres passis) per poble on es programi.

Els projectes s'han d'enviar per correu electrònic a l'adreça testimoni.escenic@gmail.com i s'anunciarà el veredicte a les companyies (seleccionades o no) a final d'abril. Per a més informació podeu consultar la pàgina web festivaltest.cat.

Prem per veure més contingut per a tu