Segueix-nos a les xarxes socials:

Quant val un concert de Rosalía? Això és el que pagarà l'Ajuntament de Còrdova

El contracte inclou la il·luminació, el so, el vídeo, la seguretat, la neteja, els porters, les assegurances, la producció i el caixet de l'artista

Quant val un concert de Rosalía? Això és el que pagarà l'Ajuntament de Còrdova| Reuters

'Ajuntament de Còrdova pagarà un total de 217.800 euros pel concert de la sesrovirenca Rosalía a la «Noche Blanca del Flamenco», el dia 15 de juny a la Plaça de Toros amb entrades gratuïtes per invitacions, en un contracte que inclou la il·luminació, el so, el vídeo, la seguretat, la neteja, els porters, les assegurances, la producció i el caixet de l'artista, després d'aprovar-lo a la Junta de Govern Local.

En roda de premsa, la tinent d'alcalde delegada d'Hisenda, Alba Doblas (IU), ha recordat que les entrades seran per invitacions nominatives, que es posaran a disposició del públic la setmana que ve a les taquilles de la plaça de toros, pendent de si s'habiliten altres espais, com un portal d'Internet, tot això per a un aforament d'unes 10.000 persones.

Cal assenyalar que la productora Riff és l'encarregada d'aquesta cita, que començarà a les 0,00 hores. Mentrestant, al Teatre de La Axerquía s'instal·laran pantalles per seguir el concert en directe. El pressupost total aprovat per a la «Noche Blanca del Flamenco» ascendeix a 357.761 euros.

Prem per veure més contingut per a tu