Segueix-nos a les xarxes socials:

«Busco passar-ho bé, sé que si gaudeixo, el públic també gaudirà»

Yldor Llach ha portat el seu espectacle, «Sobre rodes», per una gran varietat de països en fins a 180 ocasions

«Busco passar-ho bé, sé que si gaudeixo, el públic també gaudirà»

Un home damunt una bicicleta fent tot tipus de piruetes i acrobàcies durant pràcticament una hora. Aquest és l'espectacle que Yldor Llach ha anat representant a diferents racons del món des de fa cinc anys, quan va començar a fer el seu projecte Sobre rodes a les places del Quebec.

«Busco passar-ho bé. Sé que si gaudeixo, el públic també s'entusiasmarà i al final l'objectiu del circ ha de ser aquest: divertir», explica Llach. Jordi Serra, que forma part del Giracirc,va parlar amb el director artístic del certamen, Moi Jodana, que es va posar en contacte amb Llach per proposar-li participar en el festival. «De seguida em va entusiasmar la idea», apunta l'artista. L'espectacle Sobre rodes ha estat pels Estats Units, Canadà, Dubai, Itàlia, Bèlgica i Portugal, entre d'altres.

«Vam crear-lo amb un company que estudiava amb mi a Montreal, però es va lesionar i el vaig haver de tirar endavant jo sol», apunta Yldor Llach. Des d'aleshores ha anat treballant en diferents projectes, però fa sis mesos que es dedica exclusivament a aquest espectacle, tot i que apunta que a partir del 2020 estrenarà un nou espectacle que espera poder presentar a Barcelona. «L'any que ve serà un any de transició», apunta Llach, que espera continuar fent Sobre rodes però amb menys intensitat, mentre prepara el seu darrer projecte.

Des del 2014 ha fet un total de 180 representacions i, enguany, serà l'estrena al Giracirc.

Prem per veure més contingut per a tu