Segueix-nos a les xarxes socials:

La Papasseit presenta el volum de creació literària de LaBreu, «La vastitud»

La Papasseit presenta el volum de creació literària de LaBreu, «La vastitud»imatge promocional

Amb la premissa d'escriure un relat ambientat a les Terres de l'Ebre, LaBreu Edicions posa a prova, des de fa tres anys, els seus autors: els envia una setmana al seu «laboratori perifèric», al Mas de Bernis, de l'Aldea, al delta de l'Ebre, per obligar-los a canviar d'espai i sacsejar, així, el seu esperit creatiu. D'aquest experiment ja n'han sortit tres volums: La recerca del flamenc (Joan Todó, Jaume C. Pons Alorda i Sebastià Portell, 2015), Cremen cels (Míriam Cano, Martí Sales i Antònia Vicens, 2017) i, acabat de sortir del forn, La vastitud (2020) , que signen Albert Pijuan, Lucia Pietrelli i Adrià Pujol. Tres relats al llindar de l'obsessió que, avui, a 2/4 de 8 del vespre, presentaran a la llibreria Papasseit de Manresa (c/Barcelona, 25).

Albert Pijuan (Calafell, 1985) escriu sobre el dia en què el primer home viu a la Lluna, on, acompanyat de robots sofisticats, dubta de la veracitat de la història. Pijuan és llicenciat en Ciències Polítiques i Filosofia. Ha publicat i estrenat una vintena de peces teatrals i treballa com a professor d'escriptura al Laboratori de Lletres de Barcelona.

Lucia Pietrelli (Candelara, Itàlia, 1984) aboca el lector a la vida d'una filla condemnada a rondar entre una vida estàtica als arrossars i una mare que li fa de mirall. Pietrelli va estudiar literatura entre Pisa, Madrid i Barcelona, i ara fa set anys que viu a Mallorca. Ha publicat sis títols de poesia i quatre novel·les.

Adrià Pujol (Begur, 1974) abandona tres forasters en aquest gran sud amb la missió d'exterminar la plaga del cargol poma. Pujol és antropòleg i escriptor. Actualment ho és a l'Escola Bloom de Barcelona i a l'Aula d'Escriptura de Girona. Ha publicat novel·les, biografies, contes i dietaris i col·labora a El País i al Diari de Girona.

L'acte tindrà també la presència de l'editora Ester Andorrà i del periodista manresà Albert Blaya, col·laborador d'aquest diari. L'acte, gratuït, és obert a tothom.

Prem per veure més contingut per a tu