Segueix-nos a les xarxes socials:

«Contradiccions», d'Anaïs Vila serà presentat en un concert doble al Kursaal el proper 15 i 16 de juliol

Després d'ajornar la presentació del nou disc, la cantautora de Santpedor estrena oficialment el seu tercer àlbum

«Contradiccions», d'Anaïs Vila serà presentat en un concert doble al Kursaal el proper 15 i 16 de juliol| Anaïs Vila

"Contradiccions" (Temps Record, 2020), el tercer àlbum d'Anaïs Vila, sonarà a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa per primera vegada, després de l'ajornament de la presentació inicial prevista pel 13 de març al Teatre Conservatori i que coincidí amb l'inici del confinament. Vila presentarà les noves cançons amb tota la banda en un concert doble el 15 i 16 de juliol, a les 20 h. En el nou directe, el públic podrà gaudir de la seva evolució sonora i del nou univers estilístic, ple de reflexions i de crítica social. Les guitarres elèctriques i els sintetitzadors marquen el nou espai sonor de la cantautora, que deixa enrera la vessant més acústica i busca un nou camí amb una instrumentació sense baix elèctric.

L'acompanyaran, dalt l'escenari, els músics i productors del disc Andreu Moreno (bateria i bass synth) i Pep Soler (sintetitzador, sàmpler i coros). També el bagenc, Mateu Peramiquel (teclat i coros) i el barceloní Oriol Guillén (guitarra elèctrica). Vila desgranarà els seus temes amb la seva veu i, aquesta vegada, també amb la guitarra elèctrica com a protagonista. La gestió de les emocions, la crítica al materialisme o l'egoisme amb el que vivim el dia a dia sóntemes que apareixen en les noves cançons. "Contradiccions" el formen 10 temes amb música i lletra de Vila i "Realitat paral·lela", l'adaptació musicada d'un poema d'Anna Gual. Sona d'avui, sona real, sona de dins, sona madur.

"Contradiccions" es va publicar a totes les plataformes digitals el divendres 24 de gener i també es pot trobar en format físic a les botigues oficials de discos de Catalunya. Aquest juliol també sonarà en directe el dissabte 18 a Sant Martí de Centelles (amb banda) i el divendres 31 (a trio) a Sant Salvador de Guardiola.

Prem per veure més contingut per a tu