Segueix-nos a les xarxes socials:

La projecció del film Mediterráneo arriba aquest dissabte al Teatre Comarcal de Solsona

L'ONG Solsonès Obert al Món (SOM) ha organitzat l'acte que presenta la producció sobre el rescat dels refugiats que naufraguen abans d'arribar a les costes d'Europa

La projecció del film Mediterráneo arriba aquest dissabte al Teatre Comarcal de SolsonaArxiu

El Teatre Comarcal de Solsona acollirà aquest dissabte 9 d'abril la projecció del film de Marcel Barrena, Mediterráneo. L'ONG Solsonès Obert al Món (SOM) ha organitzat l'acte de la producció sobre el rescat dels refugiats que naufraguen abans d'arribar a les costes d'Europa i que explica l'origen de Proactiva Open Arms.

A fi de fer reflexionar sobre la crisi humanitària de què és còmplice Europa amb la mort de milers de persones que busquen una vida millor i naufraguen abans d'arribar a la costa, el SOM porta al Teatre Comarcal el film dirigit per Marcel Barrena Mediterráneo (2021). Protagonitzada per Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner, aquesta pel·lícula narra els orígens de l'ONG Proactiva Open Arms, responsable de rescatar aquests refugiats.

L'entrada a la projecció és de taquilla inversa. Hi col·labora l'Ajuntament de Solsona. La presentació de la cinta anirà a càrrec de la periodista solsonina Anna Montraveta.

Prem per veure més contingut per a tu