Segueix-nos a les xarxes socials:

Beth Rodergas i Salva Racero se sumen a la programació dels Festivals Alta Segarra

Els artistes bagencs s’afegeixen a un cartell amb noms com Manu Guix, Joana Serrat i Marco Mezquida

Beth Rodergas i Salva Racero se sumen a la programació dels Festivals Alta Segarra

Els Festivals Alta Sagarra, que ja van confirmar els concerts de Manu Guix (que hi presentarà el seu últim disc Moments), la cantautora Joana Serrat (que actuarà a duet amb la seva germana Carla) i el pianista i compositor menorquí Marco Mezquida (en format trio), afegeixen a la seva programació dos noms bagencs: el músic manresà Salva Racero i la surienca Beth Rodergas.

Racero actuarà a Calaf el primer cap de setmana, el 9 de juliol, amb el seu darrer projecte, Torno a respirar. Ho farà en format trio acústic amb Marc Quintillà (guitarres) i Jordi Campoy, als teclats. Beth Rodergas actuarà acompanyada de la pianista Laura Andrés el tercer cap de setmana del certamen, a Calonge de Segarra. Serà el 23 de juliol per presentar el seu últim disc Natural women, on la cantant i compositora surienca versiona amb Andrés grans icones femenines de la cançó, amb temes de Cindy Lauper i Nina Simone, entre d’altres. Un treball que ha tingut la col·laboració d’artistes com Ele i Chica Sobresalto (Maialen), la violoncel·lista Noemí Pasquina i la contrabaixista Cristina Membrive. Rodergas i Andrés, que han arranjat i produït el disc, actuaran el juny a l’Abadal Music Fest.

L’últim cap de setmana, el 29 de juliol, serà el torn de la Dream Big Funk Band en una actuació a Copons que, enguany, se suma als municipis dels Festivals, i que aproparà al públic la música d’artistes com Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder i Chaka Khan. Un concert potent i festiu amb quatre cantants i una Big Band sota la direcció de Vicens Martín.

La cinquena edició dels Festivals Alta Segarra, que enguany organitza el Casino de Calaf, se celebrarà del 8 al 30 de juliol, després del parèntesi per la pandèmia. A més de Calaf, Calonge de Segarra i Copons, el certamen també viatjarà a Veciana. El programa encara s’ha de completar amb un parell d’artistes més però les entrades ja es poden adquirir a www.entrapolis.com

Prem per veure més contingut per a tu