Segueix-nos a les xarxes socials:

Últims plans nadalencs: pessebres, fires de Reis i quintos per sortir de casa aquest cap de setmana

Consulta la varietat d'activitats que ofereixen les comarques de casa nostra

Últims plans nadalencs: pessebres, fires de Reis i quintos per sortir de casa aquest cap de setmana

ALPENS

Gran Pessebre d’Alpens -Fins al 14 de gener es pot visitar l’exposició de 100 m2 a l’antiga fàbrica SAT (carrer Dalt, 3). El muntatge és de Filemón Correa Fajardo. Obert els dissabtes, d’11 a 14 i de 16 a 20 h; i els diumenges, d’11 a 14h. Entre setmana, visites concertades: 679 698 494. 

11a mostra de pessebres a la finestra -Fins al 14 de gener es poden observar recorrent els carrers i places del nucli urbà d’Alpens amb l’ajuda i guia que es pot trobar al Gran Pessebre i als comerços. La mostra es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10 a 20 h. 

ARTÉS

Exposició de pessebres -A la sala de conferències del Complex de Cal Sitges, mostra de l’Associació Pessebrista d’Artés. L’exposició estarà oberta les dies 6, 7 i 14 de gener, de 17 a 20 h.

AVIÀ

50è Concurs de pessebres en miniatura -Fins al 4 de febrer, exposició dels pessebres premiats en anteriors edicions per celebrar el 50è aniversari del concurs. 

BAGÀ

Exposició de pessebres en miniatura de Lluís Esparbé -Fins al 7 de gener, a l’oficina de turisme del carrer Raval, 18.

BALSARENY

Tallers en família -Divendres, a les 11 h, a la plaça de la Mel. A càrrec de Xalem.  

Quinto del Traginer -Dissabte i diumenge, a les 18 h, al Centre Instructiu i Recreatiu. Organització: Comissió de la Festa dels Traginers.

BERGA 

Exposició de pessebres a l’escala de marbre de l’Ajuntament -Fins al 6 de gener, a càrrec de les Amigues i Amics del pessebre de Berga. Horari: laborables, de 18 a 20 h; i dissabtes i festius, de 12 a 14 i de 18 a 20 h. Gratuïta.

«Els encants de Nadal» -Fins aquest divendres, de 17 a 20 h, al carrer Major, placeta Ciutat, 10-12. Organització: Associació de Veïns del carrer Major. 

BOLVIR

2n concurs d’arbres de Nadal -Fins al 7 de gener, exposició dels arbres decorats per les famílies. 

Tipis Cerdanya Christmas Market -Fins al 7 de gener, de 12 a 22 h. Disseny, artesania, marques emergents, productes locals.

CAPELLADES

Quinto de Cap d’Any -Diumenge, a les 11 h, a la cafeteria de La Lliga. Amb premis, regals i sorpreses.

CARDONA

«Per Nadal... Esplaia’t!» -Divendres, de 10 a 13 h, a l’Esplaia’t (sala annexa de la biblioteca Marc de Cardona). Organització: Ajuntament de Cardona. 

CASSERRES

Fira de Reis: 13a Mostra ramadera -Divendres, a les 9 h, a la plaça Santa Maria. S’oferirà esmorzar a preus populars durant tot el matí. a les 13 h, sorteig del lot de Càritas i, seguidament, veredicte del concurs ramader i sorteig.

CASTELLBELL I EL VILAR

Pessebre monumental -A càrrec del Grup Pessebrístic Castellbell i el Vilar. Es podrà visitar a Can Burés els dies 7, 13, 14, 20 i 21 de gener, de 12 a 14 i de 18 a 20 h. Avui i dissabte, de 18 a 20 h. 

CASTELLTERÇOL

Exposició de pessebres -A les Escoles Velles, situades a la plaça dels Estudis. Fins al 28 de gener, oberta els dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 i de 17 a 20 h. Organització: Agrupació de Pessebristes de Castellterçol. Més informació i visites concertades: 608 47 21 75. 

ESPARREGUERA

41a Mostra de pessebres -A càrrec del Col·lectiu de Pessebristes d’Esparreguera a la sala d’exposicions municipal. Es podran veure una desena de noves creacions. Fins al 6 de gener. Horari: dijous, divendres i dissabtes, de 18 a 20 h; i diumenges i festius, de 12 a 14 i de 18 a 20 h. 

Pista de gel -Fins divendres, a la plaça del Centre. L’accés serà gratuït i per fer-ne ús caldrà presentar un tiquet de compra a qualsevol comerç de la vila amb data a partir de l’1 de desembre del 2023 d’un import mínim de 3 euros. S’hi accedirà en grups de 20 persones i es podrà patinar 20 minuts per torn. Obligatori portar guants. Horaris: els dies 2, 3 i 4 de gener, d’11 a 13 i de 17 a 20 h. El dia 5 de gener, d’11 a 13 h. Organització: Ajuntament d’Esparreguera.

Repicada de Reis -Dissabte, a les 11.30 h. Organització: Amics del Campanar d’Esparreguera. 

IGUALADA

Missatges radiofònics del patge Faruk -Fins aquest divendres, a les 19 h, a Ràdio Igualada (103.2 FM). Organització: Ajuntament d’Igualada i la Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada.

Fira de Reis i Mercat d‘antiguitats -Dissabte, de 9 a 14 h, al passeig Verdaguer i al parc de l’Estació Vella. La Fira de Reis es remunta al 1373. A més, mercat d‘antiguitats, col·leccionisme, art i artesania. Hoorganitza: Fira d’Igualada. 

MANRESA

Pista de gel -Fins al 14 de gener, a la plaça de Sant Domènec. Horaris: entre setmana de 17 a 21 h, últim torn a les 20.30 h; caps de setmana i festius de 10 a 21 h. El dia 5 de gener, fins a les 20 h, últim torn a les 19.30 h. Entrades: 7 euros. Organització: Unió de Botiguers i comerciants de Manresa i Ajuntament de Manresa.

37a fira de Nadal i Reis -Fins aquest divendres, de 10 a 21 h, al primer tram del Passeig Pere III. Regalets per Nadal i Reis a les paradetes del Passeig. Organització: Associació de Nadalaires.

Carter reial -Divendres, de 10 a 13 h, al local social AVV Poblenou. El carter reial recollirà les cartes i els missatges dels infants del barri per fer-los arribar als Reis. Inscripcions per les famílies interessades en l’entrega de regals: avui, de 10 a 13 h. Entrades: 5 euros. Organització: AVV Poblenou.

MONISTROL DE CALDERS

Quinto -Dissabte, de 19 a 22 h, al pavelló. Organització: Grup de teatre del Centre Parroquial.

OLESA DE MONTSERRAT

Exposició «Diorames i pessebres» -A la Casa de Cultura, oberta fins al 7 de gener. Organització: Associació de Pessebristes d’Olesa.

PRATS DE LLUÇANÈS

«Nadal en família» -Pessebre fet per l’Ernest Palau a la plaça de Cal Xiquet. Fins al 6 de gener.

Mostres de treballs nadalencs -A càrrec dels alumnes de l’escola Lluçanès i FEDAC Prats. Als aparadors buits del carrer Major. Fins al 7 de gener. 

Discomòbil reial - Divendres, a partir de les 00.30 h, al pavelló municipal. Organització: Comissió de Reis. 

Sorteig de la campanya de Nadal -Diumenge, a les 13 h, a la plaça Nova. Sorteig de la campanya realitzada per la Unió de Botiguers.

PUIGCERDÀ

Casal de Nadal: La Quitxalla Winter -Fins aquest divendres, de 9 a 13 i de 15 a 16.30 h. Es pot apuntar per dies solts. Amb opció de menjador. De P3 a 6è de primària. Més informació i preus: 972 88 21 21. www.puigcerda.cat. 

SANT FELIU SASSERRA

Missa de Reis -Dissabte, a les 11 h, a l’església parroquial. Organització: Consell Parroquial. 

SANT FRUITÓS DE BAGES

Pista de gel -Instal·lada a la plaça de l’Onze de Setembre, estarà oberta fins a 22 de gener. Horaris: de dilluns a dijous, de 17 a 21 h. Divendres, dissabtes, diumenges, vigílies de festius i festius: d’11 a 14 i de 17 a 21 h. El dia 5 de gener tancarà a les 19.30 h. Preu: 7 euros. Cal portar guants. En cas de no disposar-ne, se’n podran comprar a la taquilla.

Missa de l’Epifania -Dissabte, a les 10.30 h, a l’església de Sant Fruitós. 

SANT VICENÇ DE CASTELLET

Exposició «Gran Pessebre» -Fins al 12 de gener, a l’aparador de l’Espai Ateneu. Pessebre cedit per Imma Sala i Floren Romero. Organització: Biblioteca S.V. Casajuana.

SANTPEDOR

Exposició de diorames de Nadal -Fins al 7 de gener, al carrer Santa Anna, 2. A càrrec d’Ernest Falip. L’exposició es pot visitar tots les dies de festa. Activitat gratuïta.

SÚRIA

Missa de Reis -Dissabte, a les 12 h, missa de Reis a l‘església parroquial de Sant Cristòfol.

Prem per veure més contingut per a tu