Aquesta nit se sabrà quin és el destí d´Eloi Hernàndez i Mosella al concurs de TV3 Buscant la Trinca, on el fonollosenc coneixerà el resultat de la seva segona nominació, després de salvar-se de la de la setmana passada sent el més votat dels tres concursants nominats. Hernàndez va interpretar el tema Qualsevol nit pot sortir el sol quan va haver de cantar en solitari en la seva primera nominació. Avui tornarà a actuar sol, ja que, tot i ser el més votat dels tres candidats, no es va poder escapar de tornar a ser elegit pel jurat del programa, que és format per la mateixa Trinca i un personatge del programa convidat cada setmana. Per salvar-lo, es pot enviar un missatge amb el text SALVA ELOI al 27033 o bé trucar al 905 44 55 50, tal com demana una pancarta que es troba a l´entrada de Fonollosa.

Des de les nostres comarques

Dels quatre concursants que van arribar a la final del programa (dos bagencs i dos berguedans), la setmana passada va ser expulsat el primer: Martí Villegas, de Berga, va haver d´abandonar el programa després que fos Eloi Hernàndez el concursant més votat pel públic. Continuen al programa el cardoní Dídac Flores, que va salvar-se de la nominació de la primera setmana de programa, i Marc Marginet, de Berga, que no ha estat nominat cap vegada des del principi del programa. Tots dos junts van actuar interpretant una mateixa cançó, que era formada pels concursants més joves del programa.

Buscant la Trinca tindrà aquesta nit Àngel Llàcer com a membre del jurat convidat, i també inclourà l´actuació de Don Johnsons, grup barceloní que versionarà el tema Ho farem tota la nit. Buscant La Trinca s´emet en directe cada dimarts a les 10 i 20 minuts de la nit a TV3.