Jordi Évole torna avui a Salvados (La Sexta, 21.30 h) com a moderador d'un cara a cara entre dos pesos pesants de la política, Artur Mas i Felipe González, que "van sortir amb moltes ganes de parlar i dir-se allò que pensaven de la relació entre Catalunya i Espanya", ha explicat el periodista català.

El President de la Generalitat de Catalunya i l'home que més anys ha estat president d'Espanya exposen els seus diferents punts de vista "amb ganes de convèncer l'altre", diu Évole, que debuta com a moderador en un debat que en alguns moments va ser "complicat". El presentador i director de Salvados condueix un xoc d'opinions entre Mas i González sobre el referèndum i la independència per treure la conclusió que "hi ha ganes de diàleg, tot i que quan es comencen a mostrar les cartes, aquestes no agraden, ni les de l'un ni les de l'altre".

El cara a cara ha resultat "especialment complicat d'organitzar", ja que els dos polítics "han confiat en el periodista", reconeix Évole, que no havia tornat a parlar amb Artur Mas des que el va entrevistar el novembre del 2012, i ara l'ha vist, diu, com "un dirigent que va carregant-se de motius".