El consell professional de TV3 ha dimitit avui en protesta per "l'opacitat informativa imposada per la direcció d'aquesta televisió autonòmica a l'hora d'informar del conflicte que es va viure a les instal·lacions de Sant Joan Despí", segons ha informat avui el citat consell en un comunicat.

"Tots els mitjans de comunicació van difondre la notícia, mentre els Telenotícies, el 3/24 i 324.cat només va oferir una informació dictada per la direcció que no responia a criteris professionals", ha afegit aquest òrgan, que vetlla pel compliment de l'estatut de redacció.

També el consell professional ha exigit que TV3 emeti avui "una informació completa que reculli l'opinió de totes les parts i sense ingerències de la direcció en la seva elaboració".

Treballadors de TV3 es van concentrar ahir davant de la sala on estava reunit el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, amb els responsables de les emissores de la Generalitat, i van bloquejar la sortida dels directius durant 12 hores com protesta per les retallades salarials.