L'equip de Salvados no ha volgut passar per alt una data tan assenyalada com el 23- F. Avui es compleixen 33 anys de l'intent de cop d'Estat perpetrat per Antonio Tejero, i La Sexta el vol analitzar a fons amb entrevistes als protagonistes i detalls sorprenents, mai explicats fins ara. La cadena ha promocionat aquest lliurament especial, que, amb el títol d'Operación Palace, repassarà uns fets que van posar en perill el procés de la Transició democràtica d'Espanya. Són molts els misteris que encara envolten aquells fets.

En els avenços d'aquest especial, que ja ha despertat molt d'interès, s'han pogut veure entrevistes a persones anònimes del carrer que asseguren que van veure per televisió els fets ocorreguts al Congrés dels Diputats aquell 23 de febrer del 1981. L'equip els explica que les imatges no es van poder veure fins a l'endemà dels fets, tot i que moltes persones creuen que ho van viure en directe.

En el transcurs de l'especial Salvados Operación Palace, Évole parlarà amb alguns dels protagonistes més destacats de l'intent del cop d'estat, com a responsables del Servei d'Intel·ligència o persones implicades en l'assalt al Congrés. "Sabem el que va passar, però no sabem per què va passar", assegura la promoció de l'espai.

A més, narraran una reunió que ha estat un tema tabú. El programa explicarà qui hi havia en aquesta trobada i quina importància va tenir pel 23-F. Qui hi havia darrere dels colpistes? Per què es va ocultar informació? Qui va encarregar a Tejero liderar el cop? Aquestes i d'altres preguntes intentaran trobar resposta aquesta nit a La Sexta. Tot seguit, Jordi Évole moderarà un debat en el qual participaran Eduardo Serra, ministre de Defensa d'Aznar, el periodista Iñaki Gabilondo i la jutgessa i magistrada Garbiñe Biurrun.