La segona edició de MASTERCHEF ja és aquí. Aquest dimecres es va estrenar aquesta nova temporada on les cassoles tornaran a tenir el protagonismes absolut. Quinze concursants elegits d'entre 500 aspirants que intentaran demostrar al jurat que ells són el veritable MASTERCHEF.

Després de l'èxit de la primera edició i de la versió de nens, ahir vam poder tornar a veure a en Jordi, Pepe i Samantha en acció, gairebé tres milions d'espectadors (16,5% de share) es van quedar enganxats al sofà mentre el jurat avaluava als aspirants. Un càsting molt dur que tractava d'elegir els millors candidats de tot el país. Més de 9000 sol·licituds que es van quedar en 500 candidats que havien de demostrar a Barcelona que ells es mereixien la tan anhelada cullera de fusta.

Eva González ha tornat a ser la presentadora, alguns dels candidats no van dubtar a dir que maca que era en persona. De la prova a Barcelona només cinquanta van passar a l'última prova, aquest cop a Madrid.

Molts nervis i estrès

Els aspirants tenien cinquanta minuts per preparar el seu plat i cinc més amb el jurat per emplatar i intentarles convèncer que ells havien d'entrar en MASTERCHEF .

Alguns dels millors moments van arribar de la mà de Pepe, quan va intentar demostrar les seves fallides dots de stripper.