El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha dit avui que és "imprescindible" que Televisió de Catalunya (TVC) mantingui la seva oferta audiovisual actual per "al ple desenvolupament del servei públic".

En un comunicat, Duart s'ha referit al Reial Decret que prepara el Govern i que redueix a la meitat l'espai radioelèctric que gestiona la Generalitat, segons ha anunciat avui el conseller de la Presidència, Francesc Homs.

"A Catalunya ens ha costat trenta anys tenir una televisió pública amb la potència i el reconeixement que té avui TV3. La seva oferta plural, de qualitat i en català té una alta valoració per part dels nostres ciutadans i la volem mantenir i, si podem, incrementar, però en cap cas reduir", ha assegurat.

Duart ha assenyalat que ja es va expressar en aquest mateix sentit, el mes d'octubre del passat 2012, quan es va dirigir per carta a la secretaria d'Estat de Telecomunicacions i a la Societat de la Informació, en vista de diferents informacions que van transcendir en aquell moment sobre la voluntat del Govern d'impulsar una iniciativa legislativa que pogués comportar l'extinció d'un dels dos canals múltiples que gestiona la CCMA.