El programa 'Top Chef' d'Antena3 encara la recta final i la competència entre els cuiners que hi participen és ja molt dura, qualsevol detall petit pot deixar-ne un fora. Això és el què li va estar a punt de passar aquest dimecres -el programa ha abandonat els dilluns- al bagencs David Garcia.

Aquesta setmana, els concursants van fer una primera prova de cuina ajudats per les seves mares. El plat no va convèncer al jurat, també format per altres familiars i, juntament amb Carlos i Peña, el de Palà de Torroella es va enfrontar a l'última oportunitat, el duel que acaba amb l'expulsió d'un dels participants.

El programa els va reptar aleshores a reversionar un plat cadascú representatiu de la seva comunitat autònoma. Garcia va optar per un conill amb xocolata i cargols, plat que no va acabar de convèncer el jurat oficial -Alberto Chicote, Susi Díaz i Yayo Daporta-, per la falta d'intensitat de sabor, però que no va ser el pitjor. Afortunadament per al bagenc, el valencià Carlos no va tenir èxit en intentar reversionar una paella valenciana i es va convertir en l'expulsat del dia.