L'ex Power Ranger Vermell, Ricardo Medina Jr., ha estat detingut per l'assassinat del seu company de pis, Joshua Sutter, aquest cap de setmana a Palmdale, Califòrnia. Segons informa TMZ, Medina va assassinar a Sutter amb una espasa després d'una forta discussió. Les autoritats han relatat que després de l'enfrontament, Medina es va recloure a la seva habitació i quan el seu company de pis va anar a obrir la seva porta, l'ex Power Ranger va travessar el seu abdomen amb una espasa.

El mateix Medina va trucar al 911, número d'emergències, després del succés. Les autoritats de Palmdale van arrestar l'actor per assassinat i el van traslladar a comissaria, on segueix tancat. La fiança s'ha fixat en un milió de dòlars.

El 2002, Ricardo Medina Jr. va protagonitzar la sèrie de televisió Power Rangers Wild Force com el Power Ranger Vermell i el 2011 es va tornar a ficar a la pell d'aquest personatge per Power Ranger Samurai.

L'actor també ha participat en Confessions of a Pit Fighter i Parasomnia i ha aparegut en episodis de CSI: Miami i Urgències.