Segueix-nos a les xarxes socials:

Pilar Cebrián ajudarà parelles en crisi en el nou programa de 'coaching' de Cuatro

Pilar Cebrián ajudarà parelles en crisi en el nou programa de 'coaching' de CuatroMediaset

Pilar Cebrián (Saragossa, 1980), especialista en teràpia de parelles, llicenciada en Psicologia per la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid i amb un màster en Psicologia Cognitiva-Conductual, conduirà el nou programa de Cuatro orientat a relacions sentimentals que travessen una situació límit. "La meva professió m'apassiona, és vocacional i mou la meva vida. Aquest projecte és el millor que em podia passar", explica Pilar, segons una nota de Mediaset.

"Crec profundament en les segones oportunitats a la vida i és el que vull transmetre a les parelles del programa", afegeix la psicòloga, que exercirà de coach per primera vegada a la petita pantalla. Segons la cadena, al llarg de la seva carrera professional, Cebrián ja ha ajudat més de 350 parelles amb problemes, amb un índex d'èxit superior al 85%.

Mejor llama a Pilar continua la seva fase de càsting per localitzar parelles disposades a participar en aquesta experiència televisiva. Segons s'explica en la nota de premsa, Cebrián és una persona positiva, enèrgica i vocacional, que es posarà a disposició de les parelles per ajudar-les a trobar un camí i superar la crisi.

El nou programa de coaching produït per Cuatro en col·laboració amb Plano a Plano té per objectiu assessorar parelles que travessen un sotrac més profund del que és habitual, però que estan disposades a lluitar per salvar la seva relació. Amb Mejor llama a Pilar, que podria arribar a la cadena després de l'estiu, Cuatro manté la seva aposta pel coach, gènere en el qual va ser pionera a Espanya gràcies a programes com Supernanny, SOS Adolescentes, Hermano Mayor, Ajuste de cuentas, o Negocios al límite, entre molts altres.

Prem per veure més contingut per a tu