Segueix-nos a les xarxes socials:

Telecinco estrena el programa "Cámbiame"

La nova producció de la cadena va destinada a les persones que volen modificar la seva imatge

Telecinco estrena el programa "Cámbiame"Fotografia promocional

Telecinco estrena avui dia 15 Cámbiame, un programa de "transformació d'imatge" que pretén fer realitat, mitjançant "retocs" d'estil i estètics, el somni d'aspirants que necessiten "que els prenguin seriosament" o "deixar de ser un espantall", com es diu vulgarment.

Presentat per Marta Torné, el programa s'oferirà diàriament a partir d'un quart i cinc minuts de tres del migdia amb la participació dels experts en moda Pelayo Díaz, Cristina Rodríguez i Natalia Ferviú, "capaços de profetitzar les tendències de la pròxima temporada", segons la cadena. Ells seran els artífexs de la transformació dels candidats escollits i del resultat final que cadascun d'ells mostrarà al plató davant dels seus familiars i amics i dels espectadors.

La seva història en un minut

Per ser triats, els participants hauran d'explicar en 60 segons la seva història als tres coaches de moda i detallar-los els motius pels quals necessiten canviar la seva imatge en aquest espai que uneix, segons explica Telecinco, reality i concurs de talents.

L'estrena de Cámbiame formarà part del que denominen "un esdeveniment 360 graus", que s'articularà a través de les cadenes Telecinco i Divinity.

Aquest dissabte passat, Divinity ja va oferir Divinity Runway, un esdeveniment especial de programació que inclou una marató temàtica de programes de moda, per començar a emetre Cámbiame en redifusió en tira diària, a partir de demà a un quart de vuit de la tarda.

A més, Cazamariposas oferirà imatges inèdites del programa i una visió en clau d'humor dels moments més destacats del procés de transformació dels candidats.

Prem per veure més contingut per a tu