Segueix-nos a les xarxes socials:

Repassa els millors títols de crèdit del món de les sèries

Del conegut inici de 'Juego de Tronos' a l'espectacular 'intro' de 'True Blood', repassem les millors arrencades

Repassa els millors títols de crèdit del món de les sèries

Els crèdits inicials de les sèries són la seva carta de presentació i, per tant, han de resumir la seva essència. Mentre que les grans cadenes de televisió no li presten molta atenció, les televisió de pagament cada vegada es preocupen més per mostrar una "intro" que enganxi, tenint especial cura en la foto i la música.

Des dels crèdits inicials de True Blood, amb l'enganxós tema músical de Bad Things de Jace Everett als de True Detective amb Far From Any Road de The Handsome Family, repassem les deu millors intros de les sèries de televisió.

True Detective

En l'aclamada sèrie de la HBO, els detectius Martin Hart (Woody Harrelson) i Rustin "Rust" Cohle (Matthew McConaughey) han de tornar a investigar un cas en què ja havien treballat abans. L'avanç de la investigació els farà adonar-se que la foscor resideix a banda i banda de la llei.

True Blood

La intro, de dos minuts de durada, recull l'estil de vida, la sobrecàrrega de sexualitat, la foscor, el perill, el fanatisme i altres aspectes clau de la sèrie protagonitzada per Stephen Moyer i Anna Paquin, al ritme de Bad Things. True Blood es va mantenir durant set temporades en antena, arribant a la seva fi a l'agost de 2014.

Dexter

La rutina vespertina de l'assassí en sèrie més estimat de la petita pantalla, Dexter (Michael C.Hall), és tant un gest de complicitat al seu costat més fosc com una referència al seu aspecte més familiar.

Juego de Tronos

L'aclamada sèrie creada per David Benioff i D.B. Weiss i basada en la saga literària de George RR Martin, segueix la lluita de les famílies nobles de Ponent pel control del Tron de Ferro.

A dos metres sota terra

La sèrie d'Alan Ball, A dos metres sota terra (Six Feet Under), ha estat reconeguda com una de les millors de la història i part del seu èxit es deu al seu increïble Retorn. La ficció, que es va mantenir en antena del 2005 al 2001, gira al voltant d'una família disfuncional que regenta una funerària.

American horror story

Cada temporada d'American Horror Story té una capçalera única, encara que sempre amb el toc tètric que caracteritza l'antologia de terror de Ryan Murphy

Freak and Geeks

La sèrie de Pual Feig tan sols es va mantenir una temporada en antena, però la seva divertida intro es va convertir en part del seu senyal d'identitat. La trama gira al voltant de Lindsay Weir (Linda Cardellini) i del seu germà Sam (John Francis Daley), tots dos estudiants a l'institut McKinley.

The Twilight zone

Coneguda a Espanya com a Dimensió Desconeguda, The Twilight Zone s'ha convertit en una sèrie de culte del gènere de ciència ficció, fantasia i terror. Amb cinc temporades i més de 150 episodis, la sèrie de Rob Serling, es va mantenir en antena de 1959 a 1964.

Expedient X

X Files és una sèrie de ciència ficció creada per Chris Carter. Coneguda com Expedient X a Espanya, la sèrie protagonitzada per David Duchovny i Gillian Anderson tornarà a la petita pantalla el 24 de gener.

Prem per veure més contingut per a tu