La sèrie "Narcos" tindrà una tercera temporada el 2017, ja sense el narcotraficant colombià Pablo Escobar com a personatge central de la seva trama, ha informat avui la plataforma de continguts digitals Netflix.

"La cocaïna ha de continuar" va ser el missatge que va utilitzar Netflix per anunciar la renovació de la sèrie, fent un joc de paraules en anglès ( "The blow must go on") amb la frase tradicional del món de l'espectacle que Queen va popularitzar amb la seva cançó "The show must go on" ( "l'espectacle ha de continuar").

Tot apunta que, després de l'anunciada mort d'Escobar en la segona temporada, "Narcos" continuarà radiografiant el negoci de la droga a Colòmbia en els seus nous episodis a través de la figura del líder del cartell de Cali Gilberto Rodríguez Orejuela, que en la ficció és interpretat per l'actor mexicà Damián Alcázar.

Així es va poder veure, per exemple, en un vídeo de Netflix en el qual els cartells de "Es busca" amb la cara d'Escobar, al qual en la sèrie va donar vida el brasiler Wagner Moura, eren substituïts per altres amb la cara de Orejuela .

La segona temporada de "Narcos", que es va estrenar el passat 2 de setembre, relata la caiguda i mort d'Escobar a Medellín després que la primera tanda d'episodis retratés el seu ascens fins a esdevenir el narcotraficant més poderós del món.

Rodada a Colòmbia amb ambiciosos mitjans de producció, "Narcos" compta en el seu repartiment, ple d'intèrprets llatins, amb els actors Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitán i Stephanie Sigman.