Cada vegada queda menys per a l'estrena de la setena temporada de The Walking Dead i AMC segueix deixant pistes del que ens espera en els pròxims capítols. La cadena ha publicat un nou teaser en el qual el protagonista absolut és, com no, el terrible Negan imposant la seva tirania allà per on trepitja.

AMC va llançar a través del seu compte oficial de Twitter una nova promo de la setena temporada de The Walking Dead. El contingut del vídeo només es troba disponible per als Estats Units però, afortunadament, el canal HuntOrBeHunted ho ha recollit per als fans de la resta del món. A la promo no es revela en cap moment la víctima d'Negan, però mostra per primera vegada com serà el seu regnat.

En el tweet d'AMC es podia llegir "Tot el que tens, pertany ara a Negan". El malvat apareix establint unes dures regles a Els Salvadors i es veu per fi com és el Santuari, el lloc en el qual habita el grup de Negan. En el tràiler també apareixen els esgarriats Carol i Morgan acostant-se a El Regne del Rei Ezekiel i alguna que una altra matança de zombies ... per variar.

"Estic a tot arreu", diu un amenaçant Negan a un dels supervivents. Està clar que veient com tots s'agenollen davant seu en aquesta nova promo i sabent que el líder de els Salvadors ha arribat a la sèrie per quedar-se, la guerra no ha fet més que començar. Per descomptat, Lucille l'ajudarà a mantenir aquest "nou ordre mundial" postapocalíptic que el gran antagonista de Rick vol imposar.

La setena temporada, cada vegada més a prop

Davant els mals auguris que ofereix el nou teaser i l'esgarrifós lideratge de Negan, només queda que els seguidors de la sèrie es preparin psicològicament fins que s'estrenin els nous capítols de The Walking Dead el proper 23 d'octubre a AMC.

La sèrie mostrarà nous escenaris com l'Illa Jekyll i també resoldrà la identitat de la víctima d'Negan a la premiere. Per la seva banda, el Rei Ezekiel irromprà en aquesta nova etapa amb la seva tigressa Shiva i els seus cavallers del Regne. Els nous episodis arribaran a Espanya un dia més tard de la mà de FOX Espanya.