Segueix-nos a les xarxes socials:

Netflix estrenarà mundialment el film espanyol "7 años" l'octubre

La cadena de televisió per Internet Netflix estrenarà el pròxim 28 d'octubre a escala mundial la pel·lícula rodada i produïda a l'estat espa-nyol 7 años. El film, de 90 minuts, narra la història de quatre amics i fundadors d'una empresa, que en una nit es veuen forçats a trobar una solució que pugui salvar la seva companyia i a ells mateixos. Tots ells es veuran obligats a enfrontar-se a la complicada decisió de qui haurà de sacrificar la seva llibertat per salvar la resta de la ruïna personal i financera.

El repartiment està format per Paco León (director de Kiki, el amor se hace, un dels grans èxits del cinema espanyol d'aquest any), Juan Pablo Raba, Alex Brendemühl, Juana Acosta i Manuel Morón, mentre que la direcció va a càrrec del Premi Goya al millor director novell per Smoking Room, Roger Gual. La pel·lícula es podrà veure a 190 països i s'estrenarà de manera simultània mundialment.

Netflix fa un any que opera a Espanya i 7 años ha estat la primera sèrie espanyola que ha produït. No obstant això, la ficció Las chicas del cable es troba en fase de repartiment.

Prem per veure més contingut per a tu