Segueix-nos a les xarxes socials:

Frank Cuesta recorrerà Austràlia en la nova temporada de "Wild Frank"

Frank Cuesta recorrerà Austràlia en la nova temporada de "Wild Frank"Discovery MAX

Tota una odissea. Així començarà el viatge de Frank Cuesta per Austràlia en la nova temporada de Wild Frank, que s'estrena avui a les 21.30 hores al canal Discovery MAX. Per a un apassionat dels animals, viatjar per primera vegada al país en què el 90% de les espècies que l'habiten són endèmiques és l'equivalent a portar un nen a un parc d'atraccions. Per això, la setena temporada de Wild Frank promet portar-nos el Frank més divertit i agosarat, que s'ha atrevit a embarcar-se en una autèntica 'road movie' per un territori únic: Austràlia, el continent que alberga la població més nombrosa de marsupials i serps verinoses del planeta.

Després de sis temporades recorrent el món per mostrar la naturalesa salvatge en llocs com l'Índia, el Brasil, Sud-àfrica i Tailàndia, Frank viurà un apassionant viatge a l'origen del món animal en un dels territoris més inexplorats i únics del planeta. Allà recorrerà les interminables autopistes que travessen el país amb la seva autocaravana per localitzar i ensenyar als espectadors les criatures que trenquen totes les regles de la natura i que només es poden trobar a Austràlia. És el cas de l'ornitorinc, un mamífer que pon ous, té bec d'ànec, cua de castor, cos de gos i potes palmípedes. Però Austràlia també és la llar de cangurs, coales, dimonis de Tasmània i equidnes, entre altres animals. Totes aquestes espècies autòctones d'Austràlia són la prova vivent de l'adaptació a l'ecosistema d'aquesta gran i aïllada illa que aquests animals han desenvolupat per sobreviure.

El que realment ha motivat Frank a fer aquesta aventura és conèixer la història de Harriet, 'la tortuga de Darwin', i comprovar en primera persona la Teoria de l'Origen i l'Evolució de les Espècies desenvolupada pel cèlebre naturalista britànic per explicar per què certes espècies aconsegueixen adaptar-se i evolucionar per sobreviure i altres no.

Prem per veure més contingut per a tu