Segueix-nos a les xarxes socials:

El Col·legi de Periodistes de Catalunya celebrarà el seu 6è congrés el novembre

El Col·legi de Periodistes treballa en la preparació del 6è Congrés de Periodistes de Catalunya, que se celebrarà l'11 de novembre a Barcelona. Durant aquesta jornada es presentarà el nou codi deontològic i se celebraran diverses taules rodones i ponències sobre com garantir un periodisme de qualitat i alhora adaptat als nous hàbits de consum de la informació per part dels ciutadans.

Dan Gillmor, expert en els nous mitjans digitals, Louis-Marie-Horeau, redactor en cap del diari satíric francès Le Canard Enchaîné, i Luis Collado, directiu de Google per a Europa, seran ponents de la jornada.

El congrés també tindrà la participació de tots els directors de diaris a Catalunya, els fundadors de nous mitjans que s'han creat al nostre país els darrers anys, i figures destacades del periodisme com Andreu Buenafuente i Mònica Terribas, entre d'altres.

El congrés debatrà el paper dels mitjans de comunicació i dels periodistes i el seu rol en la defensa del dret fonamental a la informació dels ciutadans en una societat democràtica.

El 1r Congrés de Periodistes Catalans es va celebrar el 1978, i les següents edicions van ser el 1992, el 1996, el 2000 i el 2004.

Prem per veure més contingut per a tu