La reeixida sèrie espanyola d'Antena 3 Velvet arriba a la fi el 21 de desembre, però els seus espectadors estan citats a «L'esdeveniment de l'any» el 14 de desembre al Cercle de Belles Arts de Madrid, una festa de comiat a la qual acudiran actors i en què s'exposaran vestits, entre altres activitats.

Des de les 13.00 fins a les 22.00 hores els assistents podran doblar algunes escenes, assistir a una taula rodona amb actors i creadors de la sèrie i participar en un concurs de disfresses, segons va informar ahir Atresmedia en una nota. A la taula rodona, dedicada a la creació de sèries d'època, intervindran a partir de les 13.30 hores, entre d'altres, els actors José Sacristán i Aitana Sánchez Gijón, a més d'una part de l'equip de creadors de Velvet, que analitzarà tots els detalls que suposa idear i dur a terme una sèrie així.

També s'exposaran els vestits guanyadors del concurs de disseny, es vendran amb fins solidaris els retrats dels personatges de la sèrie realitzats per l'artista Ramon Lez i es posarà a disposició dels assistents un llibre de signatures.