Sense data d'estrena, Netflix contempla pel 2017 el debut de ´Gipsy´, un thriller psicològic amb Naomi Watts com a protagonista i productora executiva, sobre una terapeuta que estableix perilloses relacions amb persones relacionades amb els seus pacients.

S'hi suma també ´Death Note´, adaptació del clàssic del manga de misteri; ´Anne´, nova versió televisiva de la novel·la juvenil ´Ana de las tejas verdes´; una nova sèrie de Star Trek, ´Discovery´, i una altra sobre el Chapo Guzmán.

Al llarg de l'any arribarà també la primera sèrie produïda per Netflix a Espanya, ´Las chicas del cable´, coproduïda amb Bambú i amb Ana Fernández, Nadia de Santiago i Blanca Suárez en el repartiment.

I en l'apartat de retorns, Netflix oferirà les noves temporades de ´Orange is the new black´, ´House of cards´, ´Sense 8´, ´Stranger things´, ´Narcos´, ´Lady Dinamite´ i ´Master of None´.

Movistar+ seguirà emetent les noves temporades de les sèries d'HBO: ´Joc de trons´, ´Girls´, ´Silicon Valley´, ´The Leftovers´, ´Mr. Robot´ o ´Fargo´, que ja tenia signades abans del desembarcament de la nova plataforma a Espanya, tot i que sense exclusivitat.

A més, al gener la plataforma de Telefónica estrenarà ´Riverdale´, sèrie juvenil basada en els còmics d'´Archie´ (1968), i ´Cuatro estaciones en La Habana´, thriller policíac basat en la sèrie de novel·les de Leonardo Padura.

Al llarg de l'any també estrenarà ´I'm dying up here´, sobre el món de la comèdia a Los Angeles en els 70, produïda per Jim Carrey.

En algun moment del 2017 s'espera també el retorn de ´Twin Peaks´, un dels grans esdeveniments de l'any per als amants de les sèries. Però la gran aposta de Movistar+ pel 2017 són les produccions pròpies.

En el primer trimestre continuaran amb ´Qué fue de Jorge Sanz´ i en el segon estrenaran ´La zona´, un thriller policíac creat per Jorge i Alberto Sánchez Cabezudo i amb Eduard Fernández com el policia que investiga un crim en una zona del nord d'Espanya on s'ha produït un desastre nuclear.

També en el segon trimestre debutarà ´Vergüenza´, una comèdia ´trencadora i incòmoda´ sobre una parella en constant crisi, creada per Juan Cavestany i Álvaro Fernández Armero i protagonitzada per Javier Gutiérrez i Malena Alterio.

I ´La peste´, ficció històrica en clau de thriller ambientada a la Sevilla del segle XVI i dirigida pel guanyador del Goya Alberto Rodríguez (´La isla mínima´).

El catàleg de 2017 s'amplia a més amb la recent incorporació d'Amazon Prime Vídeo i les seves sèries: ´The Grand Tour´, ´Transparent´, ´Mozart in the Jungle´, ´Tumble Leaf´ o ´The Man in the High Castle´ ja estan disponibles.

L'any que ve Amazon té previst estrenar a Espanya la sèrie de Woody Allen ´Crisis in Six Scenes´, amb Miley Cyrus; ´Goliath´ de David E. Kelly, protagonitzada per Billy Bob Thornton; la sèrie documental ´American Playboy: The Hugh Hefner Story´, i ´Sneaky Pete´, produïda per Bryan Cranston i Graham Yost.