Segueix-nos a les xarxes socials:

Pugen «Al cotxe» Bonaventura Clotet, Rafel Vives i el Mag Lari

? També hi participaran Jordi Sànchez i Helena G. Melero, la qual confessa que de petita estava enamorada del cantant Lluís Llach

El doctor Bonaventura Clotet, el presentador Rafel Vives, l'actor Jordi Sànchez, la periodista Helena G. Melero i el Mag Lari passaran pel cotxe d'Eloi Vila, aquest vespre (19.40 h) a TV3. El conductor del programa els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà conèixer-los des d'un nou punt de vista.

El Dr. Bonaventura Clotet, sempre carregat d'anècdotes, assegura que una japonesa de 117 anys deia que «la vida se m'ha fet curta». I és cert, «si fas el que t'agrada, la vida es fa curta, comenta aquest referent mèdic mundial en la recerca de la sida, que participarà a La Marató d'aquest any, dedicada a les malalties infeccioses.

El doctor parla de la lluita contra la sida, de la dedicació a la feina i dels sacrificis que comporta. També explica l'afició que té a l'esport, l'orgull que sent dels seus fills, els actors Marc i Aina, i la passió per la primera neta.

Per la seva part, Rafel Vives, que de petit es posava rere el sofà perquè no el veiés la família i ballava com Fred Astaire, és el presentador del programa Ja t'ho faràs!, a TV3. El presentador parla de la seva formació d'actor, de la seva etapa a La Fura dels Baus, de com va dedicar-se a l' attrezzo i dels seus tres fills nascuts a Etiòpia.

Jordi Sànchez, un actor que triomfa a Madrid des de fa deu anys, pujarà Al cotxe amb l'Eloi i explicarà què comporta viure entre Madrid i Barcelona, com concilia feina i família, per què va estudiar infermeria i com es va convertir en actor.

Helena G. Melero, que de petita estava enamorada del Lluís Llach, revelarà com van els preparatius de La Marató i parlarà de la música que li agrada, de què suposa tenir tres fills adolescents i del moment més dur de la seva vida.

Finalment, el Mag Lari, que està a punt d'estrenar l'espectacle 25 il·lusions, pujarà al cotxe per explicar com, tot i que va estudiar filologia, es va acabar imposant la seva vocació infantil. Diu que és un fan «obsessiu» de Michael Jackson, i que no té gaire sentit de l'humor.

Prem per veure més contingut per a tu