Segueix-nos a les xarxes socials:

Sevilla rep els Premis Ondas amb el desig de ser-ne la seu permanent

La ciutat va acollir la cerimònuia de lliurament dels guardons, que per primer cop han sortit de Barcelona

Sevilla va obrir ahir les portes als guardonats amb els 64ens premis Ondas, que per primera vegada han sortit de Barcelona, i l'alcalde de la capital sevillana, Juan Espadas, va advocar perquè la ciutat sigui seu permanent del lliurament d'aquests reconeixements. L'entrega dels guardons es va fer ahir a la nit al palau de congressos Fibes.

La llista de premiats la componen els periodistes Àngels Barceló, Susana Griso, Isabel Gemio i Josep Cuní; el grup Jarabe de Palo i el cantant Alejandro Sanz, les sèries Sé quién eres (Telecinco) i Las chicas del cable (Netflix).

També els actors Javier Gutiérrez i Josep Maria Pou i l'actriu Blanca Suárez: els locutors Javier Peláez, Javi Álvarez i Antonio Martínez; l'espai musical 180º de Ràdio 3 de RNE i els serveis informatius de les emissores de ràdio a Catalunya.

Els Ondas Nacionals de televisió han estat per als espais Aquí la Tierra de RTVE; Ochéntame otra vez: El sueño olímpico de RTVE, Josep Cuní i Xabier Fortes (ex aequo com a millor presentador).

Prem per veure més contingut per a tu