Segueix-nos a les xarxes socials:

Arriba la segona temporada de «Las chicas del cable»

Netflix ofereix des del 25 de desembre vuit nous capítols plens d'emoció i cares noves

Arriba la segona temporada de «Las chicas del cable»EFE

Madrid, 1929. Cinc jovenetes que han fet amistat treballant com a pioneres en la companyia telefònica enforteixen la seva relació al voltant d'un crim que guardaran en secret. "Més thriller" és el que promet, segons els seus protagonistes, la segona temporada de 'La chicas del cable'.

"Us agradarà molt i ho passareu molt bé, us entretindreu molt i descobrireu tots els nostres secrets. Hi haurà més" thriller ", més misteri, crec us posareu a la pell dels personatges i del que els passa ", diu a Efe Ana Fernández (Carlota).

La plataforma de pagament porta la segona entrega de la seva primera producció espanyola, de vuit capítols, el dia de Nadal, i ja ha confirmat que hi haurà una tercera entrega, cosa que els seus protagonistes somiaven.

El personatge d'Ana Fernández, Sara, "es desenvolupa més, es parla més del procés que es deixa entreveure en l'últim capítol de la primera temporada" i que està relacionat amb la identitat sexual, explica la jove actriu, que destaca que si a els primers episodis "es va presentar als personatges, l'època i els temes que s'anaven a tractar", en aquests nous "s'aprofundeix més en la personalitat de cada un d'ells".

A Àngels, que encarna Maggie Civantos, el secret que ha de guardar "li pesarà tota la vida", però també li serveix per "descobrir-se a si mateixa i poder ser lliure". "Com a actriu ha estat molt divertit interpretar aquesta contradicció del drama absolut i la llum d'algú que comença a viure coses noves i a descobrir món; està rejovenint el personatge", manifesta a Efe.

També a Blanca Suárez, que acaba de rodar amb José Luis Cuerda la pel·lícula 'Temps després', li agrada l'evolució de "la seva" Alba: "A la primera volia que el meu personatge es deixés de mentides i pors i en aquesta segona el supera i comença a relacionar-se amb la seva família i amigues d'una manera molt sincera; tenia moltes ganes que això passés ".

Marga, protagonitzada per Nadia Santiago, "seguirà avançant" i "traurà caràcter", i encara espera que ho faci més en la tercera temporada: "Que li passin moltes coses sorprenents, que visqui i que s'atreveixi, per veure on la porto" .

Nous fitxatges

A aquesta sèrie en què "les noies són les protagonistes i els homes estan com a suport", recorda Ana Fernández, se sumen Ernesto Alterio, Antonio Velázquez i Andrea Carballo, que contribuiran al desenvolupament de noves trames.

Els seus principals intèrprets destaquen el qual "La chicas del cable'" sigui una sèrie de pes femení quan encara hi ha "diferències" entre els salaris d'elles i ells en el cinema i la televisió i predominin els repartiments masculins.

"Però estem evolucionant i Netflix ha fet molt per la dona en la ficció, té moltes sèries protagonitzades per dones. Que ''La chicas del cable'' sigui la primera ficció produïda per Netflix a Espanya i que estigui protagonitzada per dones em sembla un avanç" , diu la també protagonista de 'vis a vis'.

Prem per veure més contingut per a tu