La votació dels premis Estrella i Estrellat 2018 va arrencar ahir amb una participació destacada. En el cas del primer, ja hi va haver dilluns mateix un candidat que va sobresortir clarament, la Unitat d'Oncologia d'Althaia, respecte del segon, el cantautor Roger Mas. Una diferència que aquest dimarts es manté. En canvi, quant a l'Estrellat, si bé ahir el liderat era per al Bisbat de Vic, aquest dimarts hi ha hagut canvi al capdavant del rànquing i ara és Ercros qui l'encapçala.

En tercera posició dels guardons en què els lectors de Regió7 poden decidir a qui posen la medalla d'or i a qui fan una estirada d'orelles se situen David Gallego (10,71 %) i l'Agència Catalana de l'Aigua (19,32 %) pels premis Estrella i Estrellat, respectivament.

La participació és oberta a tothom. Només cal accedir a l'espai habilitat per als premis i emetre el vot a través de l'enquesta que hi ha a la portada del web. També es pot votar a través del web dels Premis Regió7. Serà el vot dels lectors el que determinarà qui s'endú cadascun dels dos guardons, que equivalen a l'aplaudiment i a la xiulada col·lectius, i que reben aquest nom en consonància amb la secció d'Estrelles i Estrellats que apareix cada dia a les pàgines d'opinió del diari.

Els premis es lliuraran, junt amb els altres guardons de Regió7 , el 26 de juny a la Plana de l'Om.