Segueix-nos a les xarxes socials:

Així sona «Una lluna a l'aigua» cantada per Miki d'«Operación Triunfo»

El tema de Txarango serà el primer en llengua catalana que formarà part d'una gala d'OT

Així sona «Una lluna a l'aigua» cantada per Miki d'«Operación Triunfo»

Queden dos dies perquè per primera vegada un concursant d'Operación Triunfo canti una cançó en català. Serà en la gala d'aquest dimecres quan Miki interpretarà "Una lluna a l'aigua", del grup Txarango. Però ja podem saber com sona el tema en boca de l'egarenc. Dissabte, tots els concursants es van enfrontar al primer assaig i Miki va fer una actuació que va arrancar els aplaudiments dels companys i que va provocar que la directora de l'acadèmia, Noemi Galera, acabaés cantant "oi oi oiii".

Miki, de 22 anys i de Terrassa, serà el primer de tota la història del programa en cantar en llengua catalana o ho farà amb un tema de Txarango molt conegut i amb molt de ritme. Ara bé, l'elecció per part del programa d'aquest tema ha generat polèmica a les xarxes socials i s'ha trobat amb el rebuig d'alguns usuaris. Altres, en canvi, han fet notar que en aquesta mateixa edició d'OT una altra concursant, Sabella, va cantar en gallec i ningú va protestar.

La gala número 9 d'OT 2018 es podrà veure dimecres a Televisió Espanyola. Tot i que la productora del programa i les instal·lacions d'OT es localitzen a Catalunya, mai abans en les nou edicions del talent show s'havia pogut escoltar una cançó en llengua catalana.

Prem per veure més contingut per a tu