Segueix-nos a les xarxes socials:

L'espectacular primer tràiler de la 8a temporada de «Juego de Tronos»

HBO ha compartit un avanç que mostra com l'esperada batalla de la sèrie ho arrasarà tot

L'espectacular primer tràiler de la 8a temporada de «Juego de Tronos»YOUTUBE

HBO llança el primer tràiler oficial de la vuitena i última temporada de 'Juego de Tronos'. L'avanç, titulat 'Rocadragón', no conté imatges dels nous capítols sinó que mostra com l'esperada batalla entre el gel i el foc arrasarà amb tot. L'última tanda d'episodis de la ficció, basada en els llibres de George R. R. Martin, arribarà a l'abril de 2019.

L'avanç arrenca amb gel recorrent el mapa de Ponent i congelant al seu pas la figura d'un llop, emblema de la Casa Stark, i un drac, dels Targaryen. Per la seva banda, el foc irromp a l'altra banda del mapa, cremant la figura d'un lleó, emblema de la Casa Lannister.

El 'teaser', de menys d'un minut, anuncia que l'última entrega s'estrenarà a l'abril, però no conté metratge dels nous capítols ni avança cap detall sobre la trama, ni els personatges.

La vuitena temporada donarà a Cersei, Daenerys, Tyrion, Jon Snow, Arya i companyia un final esperat durant anys pels fans. Però aquest no serà el final de Ponent, ja que HBO ha donat llum verda a una preqüela que tindrà lloc milers d'anys abans dels esdeveniments succeïts en la versió original i que estarà protagonitzada per Naomi Watts i Josh Whitehous.

Prem per veure més contingut per a tu