Segueix-nos a les xarxes socials:

Netflix invertirà 100 milions en un nou centre de producció a Nova York

L'acord suposarà la creació directa de 127 llocs executius, mentre que els estudis podran acollir milers de treballadors

La multinacional d'entreteniment Netflix invertirà 100 milions de dòlars fins al 2024 per posar en marxa un centre de producció a Nova York, amb unes oficines al districte de Manhattan i sis estudis de televisió en el de Brooklyn.

L'acord de la companyia amb l'Estat de Nova York suposarà la creació directa de 127 llocs executius per a les branques de contingut, màrqueting i producció que treballaran a les oficines del centre de la ciutat, i els estudis podran acollir milers de treballadors per a tasques audiovisuals.

«Netflix és innovador, creatiu i valent, igual que els novaiorquesos, i l'expansió d'aquesta companyia capdavantera a Nova York demostra novament que l'Estat Imperi és obert als negocis», afirma el governador, Andrew Cuomo.

Per al director global d'Operacions d'Estudi i Immobiliàries de la companyia, Jason Harinton, Nova York ha creat facilitats per a la producció de pel·lícules i «s'ha convertit en la llar per a alguns dels millors talents creatius i executius del món».

Prem per veure més contingut per a tu