Segueix-nos a les xarxes socials:

«Adivina qué hago esta noche» s'estrena aquesta nit a Cuatro

?Santi Millán presentarà un joc en el qual es proposa endevinar el talent ocult d'11 convidats

Un cop finalitzada la darrera edició de Got Talent, el català Santi Millán estrena aquesta nit un nou projecte a Cuatro. Es tracta del concurs Adivina qué hago esta noche. En aquest joc els participants han de ser astuts i més hàbils que els contrincants. Els anònims intentaran enganyar els concursants però, per evitar-ho, la intuïció jugarà un paper fonamental.

En cada lliurament, els concursants seran un participant anònim i un altre de famós, que s'han de posar d'acord i han de triar correctament per encertar el misteri que els anònims els tenen reservats.

Amb l'actor Pablo Chiapella, l'humorista Dani Martínez o la cantant Edurne entre els ajudants dels participants, els candidats hauran d'endevinar les habilitats ocultes dels convidats per guanyar. En cada lliurament del format creat per Mediaset España i Fremantle un participant posarà a prova les seves habilitats.

Un format que barreja el misteri amb les habilitats extraordinàries i que buscarà fer-se un lloc els dilluns a la nit competint amb l'emissió dels altres programes, com Brigada Costa del Sol, a Telecinco; Masters de la reforma, a Antena 3, i La caza: Monteperdido, a La 1 de Televisió Espanyola. L'audiència serà l'encarregada de decidir si el concurs aconsegueix fer-se un lloc en la graella televisiva.

Prem per veure més contingut per a tu