Després de l'anunci de l'estrena de l'esperat retrobament, et presentem 10 dels episodis més icònics de la famosa sèrie. Segons el portal especialitzat en sèries i pel·lícules, «Fotogramas», aquests són els capítols més aclamats per la crítica de la mítica sèrie americana.

  • El de los días de acción de gracias (5x08)

El grup d'amics recorden quin va ser el seu pitjor dia d'Acció de Gràcies. En aquest es revela el pitjor dia d'Acció de Gràcies de la Mònica, que confessa que volia venjar-se de Cheandler quan es va referir a ella dient-li "grassa". Això va provocar que Chandler perdés el dit petit del seu peu i la Mònica per demanar-li perdó es va posar un gall d'indi al cap.

  • El de los embriones (4x12)

Phoebe es queda embarassada dels nens del seu germà, però aquest episodi serà recordat per l'intercanvi de pis entre la Mònica i la Rachel i el Joey i el Chandler, que van competir per veure qui es queda amb el millor pis, jugant a una competició que va preparar Ross.

  • El del jersey rojo (8x02)

En aquest episodi es descobreix qui és el pare del nadó que espera Rachel, ja que ella no vol revelar qui és el pare, però per casualitat, Ross desvela el misteri i se sorprèn quan troba el jersei vermell que ha estat buscant durant un mes.

  • El de la proposición: Parte 2 (6x25)

Al llarg de l'episodi es gesta un clima de tensió que té a veure amb Monica, Chandler i un reaparegut Richard. En aquest episodi s'ensenya un dels moments més íntims de la parella clau de 'Friends' i també va suposar el punt àlgid de maduresa de la sèrie.

  • El de las Vegas (5x23)

Mònica i Chandler decideixen casar-se provant la sort dels jocs, tot i que es troben amb molts senyals contradictoris. Finalment, es tiren enrere, quan veuen que Ross i Rachel es cassen a Las Vegas, però no són bodes oficials.

El que todos se enteran (5x14)

L'episodi se centra en el joc per descobrir la relació de Monica i Chandler que acaba esclatant en tensió i diversió a mesura que avança l'episodi fins que al final tots, o gairebé tots, s'assabenten de la veritat.

  • El del vídeo de graduación (2x14)

En aquest episodi es coneix per primera vegada alguna cosa del passat d'alguns d'aquests protagonistes i descobrim com Ross estava enamorat de Rachel des del moment en el qual la va conèixer. La Rachel del present no va poder evitar sentir el mateix.

  • El del fútbol (3x09)

Tot el grup decideix jugar a futbol americà en el Dia d'Acció de Gràcies, però la competència entre Ross i Monica se surt de control i moltes emocions surten a flor de pell. A més a més, Joey i Chandler intenten conquistar a una estrangera.

  • El del rumor (8x09)

Un clàssic episodi d'Acció de Gràcies, amb l'aparició de Brad Pitt, en el qual es descobreix que Ross i el personatge interpretat pel famós actor, van estendre un rumor sobre Rachel.

  • El último (10x18)

L'últim de la sèrie. Aquí es pot veure com tots i cada un dels personatges s'acomiadaven del pis en el qual van viure tantes històries. També, com accepten el destí de les seves noves vides.