Segueix-nos a les xarxes socials:

La sèrie «Paraíso» acaba el rodatge de la segona temporada

Produïda per Movistar+ en col·laboració amb The Mediapro Studio, l’ha dirigit Fernando González Molin

La sèrie «Paraíso» acaba el rodatge de la segona temporada

Paraíso, una de les últimes sèries estrenades per la plataforma Movistar+, acaba el rodatge de la segona temporada. Produïda per Movistar+ en col·laboració amb The Mediapro Studio, ha estat dirigida per Fernando González Molin; protagonitzada per Macarena García, Iñaki Ardanaz i Gorka Otxoa i escrita per Ruth García, David Oliva, Álvaro Bermúdez, Juan Vicente i Jordi Calafí.

El rodatge de la sèrie va arrencar el passat mes de maig a Begur, en plena Costa Brava, encara que també es va traslladar a d’altres localitats catalanes com Vilassar de Mar, Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Manresa, Barcelona i Canyelles, a més de destinacions de la resta de l’estat com València, Conca, Alacant, Castelló i Madrid.

La sinopsi de la segona temporada ens situa a tres anys després del final de la primera: un altre grup de NoMuertos, les Novavis, apareix a Almanzora. El seu principal objectiu és destruir el poble per a poder dur a terme el seu característic ritual de regeneració.

Així, la vida dels familiars i els amics d’en Javi està en perill, però és que, a més, també cal afegir un altre misteri que caldrà descobrir: el veritable origen d’en Javi; un secret amagat pels seus pares des del moment que va néixer.

Prem per veure més contingut per a tu