Segueix-nos a les xarxes socials:

La manresana Sara Roy puja al cotxe de 'Labanda sonora'

Juntament amb Miki Núñez presentarà el tema 'Tot és més fàcil' i ambdós explicaran com és la seva vida en comú

La manresana Sara Roy puja al cotxe de 'Labanda sonora'CCMA

El tercer capítol de “Labanda sonora”, el programa musical que presenta l'actor Ivan Labanda dins d'un cotxe (dijous, a les 23.45 h, per TV3), tindrà de convidats especials la manresana Sara Roy i l'egarenc Miki Núñez. Els cantants, que també són parella sentimental, interpretaran la peça que han fet conjuntament, titulada “Tot és més fàcil”. A més, entre cançó i cançó, donaran detalls de la seva recent vida en comú que arrencaran més d’un somriure.

Roy i Núñez seran la cloenda d'un programa que arrengarà amb una entrevista a la cantant Rigoberta Bandini, l’alter ego de l'actriu Paula Ribó. La polifacètica intèrpret cantarà grans èxits seus com “Perra” o “Aviam què passa” i confessarà la seva admiració per artistes tan diferents com Moustaki, Serrat, C. Tangana o el grup ABBA. La barcelonina també sorprendrà amb un tema de “Frozen”, ja que ella i Ivan Labanda són les veus dels personatges d’Anna i Hans en la versió catalana de la famosa pel·lícula de Disney.

 La següent convidada que compartirà trajecte i banda sonora serà Dolo Beltrán. L'actriu i exvocalista de Pastora farà una demostració del seu passat com a integrant de les llufes del grup Els Pets, revelarà de quina formació catalana s’ha fet molt fan últimament i explicarà anècdotes relacionades amb la cançó que la va fer popular, “No me llames Dolores, llámame Lola”.

Prem per veure més contingut per a tu